Samsung će 10. jula predstaviti nove uređaje na Galaxy Unpacked događaju

Samsung će 10. jula predstaviti nove uređaje na Galaxy Unpacked događaju

Samsung je domaćin svog predstojećeg Galaxy Unpacked događaja 10. jula u Parizu, gde će predstaviti sledeću generaciju Galaxy AI i prikazati rastući Galaxy ekosistem. Zvijezda gogađaja će verovatno biti dugo očekivani Samsung Galaki Z Fold 6, a događaj će uživo prenos preko YouTube kanala.

Iako su tačni detalji o novim Galaxy uređajima ostali u tajnosti, događaj u Parizu obećava da će biti značajan prikaz najnovijih inovacija kompanije Samsung u oblasti veštačke inteligencije i mobilnih tehnologija. 

Naglasak na veštačkoj inteligenciji (AI) sugeriše da bismo mogli da vidimo nove funkcije i mogućnosti u sljedećoj generaciji Samsung uređaja, baš kao što smo se uvjerili ranije ove godine sa Galaxy S24 Ultra.

Koji Galaxy uređaji će biti predstavljeni?

U hardverskom smislu očekujemo da ćemo vidjeti nove Galaxy S24 Ultra Z Fold 6, Galaxy S24 Ultra Z Flip 6, Galaxy S24 Ultra Watch 7, Galaxy S24 Ultra Ring i Galaxy S24 Ultra Buds 3 Pro. 

Osim hardvera, fokus na rastućem Galaxy ekosistemu implicira da će Samsung vjerovatno predstaviti ažuriranja ili nove dodatke svom paketu softvera i usluga. 

Ovo može uključivati poboljšanja Bixby, Samsungovog AI asistenta ili nove funkcije u Samsung Health-u, SmartThings-u ili drugim Samsung aplikacijama.

Radujemo se događaju i onome što će Samsung otkriti sredinom jula.

Povezane vijesti: