Honor Magic6 Pro objavljen

Honor objavio Magic6 i Magic6 Pro telefone u Kini

Honor, kineski tehnološki gigant, ponovo je uzbudio svijet pametnih telefona svojim najnovijim izdanjima – Magic 6 i Magic 6 Pro. Prepuni vrhunskih funkcija i fantastičnih specifikacija, ovi uređaji obećavaju da će promijeniti vaše iskustvo korišćenja pametnog telefona. 

Pročitajte šta sve donose novi Magic6 telefoni i koje su im specifikacije.

Honor Magic 6

Magic 6, najnoviji dodatak Honorovoj liniji, pravi talase sa svojim zapanjujućim specifikacijama i pristupačnošću. Pokreće ga procesor Snapdragon 8 Gen 3 i nudi nevjerovatnih 16 GB RAM-a, ovaj uređaj je visoko među svojim vrhunskim konkurentima. OLED ekran od 120Hz refreš rejt osigurava živopisno i glatko vizuelno iskustvo, čineći svaku interakciju užitkom. 

Postavka kamere, sa glavnom kamerom od 50 MP i inovativnim telefoto mogućnostima, dodaje još jedan sloj njegovoj privlačnosti. 

Šta je još magičnije od ovoga? Pa cijene – osnovni model od 12+256GB imaće cijenu od 710 dolara, dok će model od 16+512GB koštati 790 dolara. 

Honor Magic 6 tehničke specifikacije:

Osnovne tehničke specifikacije pogledajte u nastavku:

 • Snapdragon 8 Gen 3 procesor
 • 16GB RAM-a, 256GB/512GB opcije memorije
 • 120Hz OLED LTPO displej
 • Impresivna postavka kamere sa glavnom od 50MP, ultraširokom od 50MP i telefoto od 32MP
 • Baterija od 5450mAh sa brzim punjenjem od 66W

Povezano:

Honor Magic 6 Pro

Zakoračivši u Pro arenu, Honor podiže ljestvicu sa Magic 6 Pro u odnosu na Magic5 Pro. Sa kolosalnim periskopskim objektivom od 180 MP, ovaj pametni telefon donosi nove mogućnosti fotografiranja. 

6,8-inčni FHD+ zakrivljeni OLED LTPO ekran sa podrškom za Dolby Vision je vizuelna poslastica, postižući vrhunske nivoe osvetljenosti koji zaslepljuju. Što se tiče performansi, neće vas razočarati, jer sadrži Snapdragon 8 Gen 3 i novi Honor MagicOS 8.0 za besprijekorno korisničko iskustvo. 

Jedinstvene mogućnosti uređaja, uključujući vezu sa satelitskim uslugama i sveobuhvatnu zaštitu očiju, čine ga istaknutim na prepunom vodećem tržištu.

Magic 6 Pro specifikacije:

U nastavku pogledajte osnovne specifikacije Magic 6 Pro telefona:

 • 6,8-inčni FHD+ zakrivljeni OLED LTPO ekran sa Dolby Vision
 • Snapdragon 8 Gen 3 procesor
 • 12GB/16GB RAM, 256GB/512GB/1TB opcije skladištenja
 • Postavljanje trostruke kamere sa periskopskim objektivom od 180 MP, ultraširokom od 50 MP i još mnogo toga
 • Vodeće tehnologije zaštite očiju u industriji
 • Baterija od 5600mAh sa brzim punjenjem od 80W

Dostupnost

I Honor Magic 6 i Magic 6 Pro imaju zadivljujući dizajn, sa opcijama boja inspirisanim prirodnim pejzažima. Od Lake Blue do Velvet Black, postoji nijansa za svaki ukus. Magic 6 je već dostupan u Kini, a uskoro se očekuje i globalna dostupnost. 

Magic 6 Pro bi trebao početi svoju pretprodaju tokom januara, a službeni datum prodaje je 18. januara 2024. godine.

Zaključak

U svijetu u kojem je tehnološki napredak norma, Honor Magic 6 i Magic 6 Pro pojavljuju se kao pravi titani. Bilo da žudite za moćnim performansama po pristupačnoj cijeni ili tražite inovacije, najnovija Honor ponuda će vas oduševiti.

Ostalo iz Honora: