Procureo izgled novog Galaxy A15

Novi renderi Galaxy A15 otkrivaju kako će izgledati

Pojavili su se novi renderi novog Galaxy A15 budžetskog telefona od Samsunga, otkrivajući tri boje za evropsko tržište i potvrđujući neke od dizajnerskih karakteristika telefona, kao što je neobična bočna izbočina oko fizičkih bočnih dugmeta.

Pogledajte zvanične karakteristike Samsung Galaxy A15.

Galaxy A15 će biti dostupan u najmanje tri boje. Jedna od njih, plava, otkrivena je prošlog mjesecau nizu rendera. Slični renderi koji prikazuju svijetlo plavu i žutu boju su se sada pojavili na sajtu 91mobiles.

Galaxy A15 telefon na procurelim slikama ima Infinity-U notch za selfi kameru, relativno debele ivice sa još debljom “bradom” i ravnu zadnju ploču sa pojedinačnim kružnim otvorima za tri senzora i LED blic.

Samsung Galaxy A15 5G dizajn
Izvor: 91mobiles

Ovi renderi ponovo potvrđuju da se ravan okvir Galaxy A15 štrči oko bočnih dugmeta. To je novi dizajnerski element za jeftinije Galaxy telefone koji će se pojaviti 2024. godine i mogao bi da pomogne da se Samsungovi budžetski modeli razlikuju od Galaxy S24 serije.

Galaxy A15 4G i 5G varijante izgledaće identično

Ostale vijesti:

Galaxy A15 karakteristike

Prema izvoru, Galaxy A15 će biti pušten u prodaju u Evropi u 4G i 5G varijantama, u zavisnosti od tržišta. Ali navodno će izgledati identično i po obliku i boji.

Što se specifikacija tiče, Galaxy A15 navodno ima 6,5-inčni ekran, MediaTek Helio G99 čip (poznat i kao Dimensity 6100+), 4GB RAM-a, 128GB skladišta i 5.000mAh bateriju.

Selfi kamera Galaxy A15 trebalo bi da ima rezoluciju od 13MP, a zadnja kombinacija se sastoji od glavne kamere od 50MP, ultra-širokougaonog objektiva od 5MP i dubinske kamere od 2MP.

Samsung telefoni: