Galaxy Unpacked 2024 zakazan za 17. januar

Samsung Galaxy Unpacked 2024 zakazan za 17. januar

Na događaju Galaxy Unpacked, zakazanom za 17. januar u SAP Centru u San Hozeu, Samsung će predstaviti najnoviju premijum Galaxy S seriju, postavljajući viši standard za najinteligentnije mobilno iskustvo do sada uz integraciju sa AI.

Samsung donosi revolucionarna iskustva na polju mobilne tehnologije. Pripremite se da otkrijete novu eru punu mogućnosti sa najnovijim inovacijama iz Galaxy brenda, dizajniranim da transformišu način na koji živite, povezujete se i stvarate.

Događaj će biti direktno prenošen na Samsung.com, Samsung Newsroom i Samsung YouTube kanalu, s početkom u 10 časova prema pacifičkom vremenu (PST), 13 časova prema istočnom vremenu (EST), 18 časova prema srednjoevropskom vremenu (GMT) i 19 časova prema centralnoevropskom vremenu (CET).

Iako Samsung još uvek nije zvanično otkrio detalje o uređajima koji će biti predstavljeni, sezonski obrt događaja snažno ukazuje na najavu najnovijih iteracija njegovih flagship telefona. Nešto od ranijih špekulacija smo saznali krajem 2023 kada su procurile fotografije S24 Ultra modela.

S24 serija ali i drugi uređaji

Očekuje se da će Galaxy S24 serija uključivati osnovni Galaxy S24, nešto veći S24+, kao i S24 Ultra opremljen S-Pen olovkom. Pored pametnih telefona, Samsung će verovatno predstaviti i druge uređaje, nastavljajući prošlogodišnji trend predstavljanja Galaxy Book 3 laptopova i Galaxy Watch 6 serije pametnih satova.

Događaj obećava nova iskustva i proizvode koji će postaviti nove standarde u mobilnoj tehnologiji. Svi zainteresovani mogu pratiti prenos uživo.

Pratite foncentrala portal jer ćemo se potruditi da vam među prvima prenesemo informacije sa događaja.

Samsung Unpacked 2024 obećava da će nas iznenaditi spektakularnim premijerama i transformisati naše svakodnevne interakcije sa pametnim uređajima.