Fotografije Samsung Galaxy S24 Ultra

Procurele prve Galaxy S24 Ultra fotografije

Pajavile su se eksluzivne fotografije i slike Samsung Galaxy S24 Ultra modela.

Na mreži X ( Twitter) pojavile su se fotografije Galaxy S24 Ultra telefona, flagšip modela koji Samsung planira da objavi početkom 2024. Očigledno je neko došao do pravog modela prije zvanične prezentacije i podijelio par fotografija.

Fotografije (zahvaljujući David Martin) otkrivaju flagšip telefon sa ravnom zadnjom stranom i potpuno ravnim ekranom, što je prijatno iznenađenje za S Pen uređaj. Izgleda da je Samsung konačno spojio S Pen sa ekranom bez zaobljenih ivica, što bi trebalo unaprijediti korisničko iskustvo.

Pročitajte: Najbolji Samsung telefoni

Galaxy S24 Ultra dizajn ide korak dalje

Slično kao Galaxy S23 Ultra, novi Ultra model ima odvojene otvore za kamere na zadnjoj strani i kvadratni oblik.

Metalni okvir Galaxy S24 Ultra ima blago zaobljene ivice, ali gornja i donja ivica su ravne. Na desnoj strani se nalaze dugme za uključivanje, tasteri za jačinu zvuka i antena. 

Postavlja se pitanje, da li će metalni okvir biti od titanijuma kao kod iPhone 15 Pro i 15 Pro Max.

Unpacked događaj 17 januara 2024

Prema nezvaničnim informacijama, Samsung planira predstavljanje Galaxy S24 serije 17. Januara 2024 na događaju Unpacked u San Hozeu, Kalifornija.

Najnoviji podaci govore da će Galaxy S24 Ultra imati 6,8 inčni Dynamic AMOLED ekran, Snapdragon 8 Gen 3 čipset, 200MP glavnu kameru, 12GB RAM-a i bateriju kapaciteta 5.000 mAh. 

Očekuje se da će biti najbrži i najmoćniji Samsung telefon do sada.

Povezano: